Η Εταιρία

 

Εκλογές 2016: Ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής

Με τη λήξη της θητείας του παρόντος ΔΣ και μετά από απόφαση κατά την πρόσφατη Συνεδρίαση (104η, 26η Απριλίου 2016) προκηρύσσονται εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής.
 
Οι εκλογές θα διεξαχθούν μετά το τέλος της τακτικής εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης την Παρασκευή 17 Ιουνίου, ώρα 14:00 μ.μ. στη βιβλιοθήκη του Κέντρου Έρευνας και Πρόληψης Ατυχημάτων (ΚΕΠΑ), Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας & Ιατρικής Στατιστικής, Μ. Ασίας 75, Γουδί, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών (κτίριο 12, ισόγειο). Σε περίπτωση μη απαρτίας, η επόμενη εκλογοαπολογιστική ΓΣ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Ιουνίου, ώρα 14:00 μ.μ. στον ίδιο τόπο.  
 
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή πρέπει να αποστείλουν αίτηση υποψηφιότητας, τουλάχιστον δέκα μέρες πριν την ημερομηνία των εκλογών, δηλαδή μέχρι τις 7 Ιουνίου 2016, στη διεύθυνση της Εταιρίας ή με φαξ (2107462105) υπόψη κας Ε. Πετρίδου ή με email (epetrid@gmail.com). Στην αίτηση υποψηφιότητας παρακαλείστε να αναγράφετε μια σύντομη παράγραφο με τη δραστηριότητα, που προτίθεστε να αναλάβετε σε περίπτωση που εκλεγείτε κανονικό ή αναπληρωματικό μέλος του επόμενου ΔΣ. Θα ακολουθήσει επιβεβαίωση παραλαβής της υποψηφιότητας σε όσους έχουν αποστείλει εγκαίρως την αίτηση υποψηφιότητας.
 
Όσοι δεν μπορούν να είναι παρόντες με φυσική παρουσία έχουν δικαίωμα να  εξουσιοδοτήσουν άλλο ταμειακά τακτοποιημένο μέλος της Ε.Ε.Κ.Π.Π.Υ. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε να αποστείλετε επίσης φωτοτυπία της εξουσιοδότησης μέσω φαξ ή email μέχρι την προηγουμένη της ημερομηνίας εκλογής ώστε να σας σταλεί επιβεβαίωση.
 
Παρακαλούμε να τακτοποιήσετε έγκαιρα την καταστατική οικονομική υποχρέωση (ετήσια συνδρομή 10 ευρώ) ώστε να ασκήσετε το νόμιμο εκλογικό σας δικαίωμα. Ο λογαριασμός της Εταιρίας στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος είναι: IBAN: GR3701106590000065960175092, SWIFT: ETHNGRAA
 
© 2019 Ελληνική Εταιρία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας All rights reserved
Το website δημιουργήθηκε με την υποστήριξη της Diageo
created by overron  |   incom cms  |   web promotion